Sheendale Road
Richmond

PROJECT TYPE

Whole house refurbishment, ground floor extension, basement construction comprising: office space, bathroom, media room, playroom, utility room, guest bedroom and storage area.

Our development doubled the size of this family home, with the addition of a light, bright and spacious subterranean floor in excess of 100m2. The creation of a new living area including an office space, family bathroom, media room, playroom, utility room, a guest bedroom and a storage area to house additional utilities.

 

Above-ground, the ceiling of the original hallway has been replaced with roof light windows, creating a sense of space and airiness. The kitchen now has a glass extension and roof lights, providing a bright and spacious open-plan family area. Upstairs, we project managed the refurbishment of the family bathroom and the addition of a newly-created ensuite.